Accommodaties

 • Huisdieren toegestaan

 • 5 slaapkamers, 16 bedden

 • 2 douches, 2 toiletten
 • Aangepast voor mindervaliden
Deze accommodatie, eventueel uit te breiden naar 18 personen, bevindt zich in de oorspronkelijke boerderij. Alle ruimtes zijn op de begane grond en zijn geheel rolstoel toegankelijk. De accommodatie is voorzien van 2 tweepersoonskamers en 3 vierpersoonskamers. Er bevinden zich eenpersoonsbedden en stapelbedden voorzien van matrassen, dekbedden en kussens. Op de tweepersoonskamers zijn wastafels met koud en warm water. Verder zijn er gewone douches en toiletten en er is een invalide/douche/toilet. Er is een royale recreatie/eetruimte met een volledig uitgeruste keuken. Televisie en geluidsapparatuur zijn aanwezig. Bij de accommodatie is een ruim terras en een recreatieveld. Er is voldoende parkeergelegenheid.
Beschikbaarheid
 • Huisdieren toegestaan

 • 7 slaapkamers, 26 bedden

 • 4 douches, 4 toiletten
 • Aangepast voor mindervaliden
De 26 persoons accommodatie bevindt zich in een bijgebouw van de oorspronkelijke boerderij. De accommodatie is voorzien van 1 tweepersoonskamer en 6 vierpersoonskamers. Er bevinden zich eenpersoonsbedden en stapelbedden voorzien van matrassen, dekbedden en kussens. Op alle kamers zijn wastafels met koud en warm water. Verder zijn er gewone douches en toiletten en een invalide/douche/toilet. Er is een royale recreatie/eetruimte met een volledig uitgeruste keuken. Televisie en geluidsapparatuur zijn aanwezig. Bij de accommodatie is een ruim terras en een recreatieveld. Er is voldoende parkeergelegenheid.
Beschikbaarheid
 • Huisdieren toegestaan

 • 12 slaapkamers, 35 bedden

 • 6 douches, 6 toiletten
 • Aangepast voor mindervaliden
Dit is een combinatie van onze 2 groepsaccommodaties, 50 meter van elkaar gelegen. Hiermee huurt u onze gehele locatie, heeft u de beschikking over 12 slaapkamers en kunt u exclusief gebruik maken van al onze faciliteiten. Onze ervaring is dat families en groepen het als een groot voordeel ervaren de beschikking te hebben over 2 accommodaties. Hierdoor hebben bijvoorbeeld de kinderen een eigen gebouw om te spelen terwijl de rest van de groep heerlijk een drankje drinkt. In het eetgedeelte van grootste accommodatie kunt u gezamenlijk eten aan de verschillende tafels met 35 stoelen. Via de tuindeur komt u op een terras, met meubilair en een groot grasveld van  2100 vierkante meter waar allerlei groepsactiviteiten georganiseerd kunnen worden. Deze buitenruimte hoort bij de accommodatie en is dus alleen voor de huurders toegankelijk.
Beschikbaarheid

Faciliteiten

De accommodaties worden verhuurd op basis van zelfverzorging. Dat wil zeggen, dat u zelf zorgt voor bed-, bad-, en keukenlinnen en het verzorgen van uw maaltijden. Bedlinnen kan desgewenst gehuurd worden.

Voor de allerkleinsten hebben wij eventueel een kinderbox-bed en stoel beschikbaar. Voor het gebruik hiervan worden geen kosten in rekening gebracht. Wel willen wij graag van te voren weten of u deze nodig heeft, zodat alles klaarstaat als u komt. Omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen, jong en oud, met of zonder beperkingen een fijne tijd bij ons door kan brengen, staan wij altijd open voor ideeën en suggesties.

Ligging

De groepsaccommodatie ligt 1 kilometer buiten de dorpskern van Overloon, tegen de bosrand aan in een prachtig natuurgebied. Vanuit de accommodatie loopt u zo het bos in, waar u naast wandelen ook goed kunt fietsen, mountainbiken of gewoon relaxen. In de omgeving en op het buitenterrein van de accommodatie zijn tal van mogelijkheden om met de groep bijzondere recreatieve/sportieve activiteiten te ondernemen.